10+1 tévhit a leszbikusságról
2018. június 30. írta: igenalanyokatszeretem

10+1 tévhit a leszbikusságról

Hello, 20-as évei 30-hoz közelebbi felét taposó leszbikus lány vagyok. Saját másságomról, illetve a leszbikusságról általában fogok írni, ha te is leszbikus vagy, vagy csak érdekel a téma, kövess :) 

lnpost-20171115-lesbian-safe-sex.jpg

Mint nem olyan rég a szekrényből kilépett (mit kilépett, kiestem és bukfenceztem három kurva kellemetlent, de lényegtelen) leszbikus, nagyon kíváncsi voltam a környezetem, vagy akár csak a random emberek véleményére a másságról, kifejezetten amikor ez két nő esetében fordul elő.

Igyekeztem összeszedni azokat a gyöngyszemeket, amelyek hallatára kuncogtam egyet, vagy akár néhányszor lábon kihordtam egy agyvérzést.

 

1, A leszbikusok először hetero párkapcsolatokkal próbálkoznak.

Oké, esetemben ez megállja a helyét, de ez nem azt jelenti, hogy ez valamiféle ökölszabályként működik, és minden leszbikus évekig répázik, mielőtt rájön, hogy inkább a nyúlra fáj a foga.

Emlékszem egyszer beszélgettem egy leszbikus lánnyal az edzőteremben (én ekkor még heteronak gondoltam magam), és nagyon szórakoztatónak találtam a tényt, hogy ő még soha életében nem látott élőben péniszt. Aztán belegondoltam, hogy ekkor még tulajdonképpen én sem láttam soha puncit, már, hogy a sajátomon kívül ugye.

Szóval nem, sok meleg lány viszonylag fiatalon rájön, hogy meleg. Könnyebben el tudják fogadni, mint például én, köszönhetően akár nevelésnek, környezetnek, személyiségnek, sok tényezős kérdés ez szerintem.

És igen, van sok olyan lány is, mint én, aki sok éves párkapcsolati sikertelenség, frusztráció, „valami nem stimmel” után jut el arra a pontra, hogy kimondja, hogy meleg.

És, ha engem kérdeztek, egyik sem jobb, vagy rosszabb, mint a másik. Csak más.

 

2, A leszbikusok csúnyák.

Szóval, egy megkérdezett ismerősöm kifejtette nekem, hogy szerinte csak csúnya nők lesznek leszbikusok, mert azok nem kellenek egy pasinak sem, és akkor érted így egymással vígasztalódnak.

Akaratlanul is ráolvadt egy hatalmas vigyor az arcomra, de magamban tartottam a választ.

Ha csak a hasamra kell csapnom (és nem nézem a környezetemben lévő meleg lányokat, dolgozzunk most csak hírességekkel), eszembe jut Kate McKinnon, Ellen Page, Sarah Paulson, csak néhány leszbikus nő, akik egyébként szerintem gyönyörűek, és biztos nem a reggeli tükörbenézés okozta bánatuk sodorta őket ebbe a degenerált, egészségtelen, istennek nem tetsző életmódba.

Szóval jah, ez egy baromság.

 

3, A leszbikusok feministák

Oké, itt súlyos fogalmi zavarok vannak. A feministák NEM a meleg nők jogaiért küzdenek, hanem összevetve a nők jogaiért, és ez hatalmas különbség.

Azt gondolom, hogy a mai napig sem kell melegnek lenned ahhoz, hogy nőként bizonyos élethelyzetekben más elbírását kapj – és mondom ezt úgy, hogy egyébként soha egy gyufaszálat nem mozdítottam az ügyben.

De a feminizmus mindig is erről szólt, és nyilván a múltban sokkal kiélezettebb is volt: hiszen a feministák olyan ügyekért küzdöttek, mint a nők joga az oktatáshoz, vagy a munkához, aminek értelemszerűen semmi köze nincs ahhoz, hogy ki melyik nemhez vonzódik.  

Ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki meleg, vagy nem meleg. Nyilván vannak meleg feministák, akik harcolnak a meleg nők jogaiért is, nem állítom, hogy nem.

Ez viszont megint csak olyan általánosítás, ami így önmagában nem állja meg a helyét.

 

4, A leszbikusok vegánok

Ez megint csak az, hogy láttál 2 meleg lányt, akik vegánok voltak, és ebből kikövetkeztetted, hogy „akkor mind ilyen!”.

Csak, hogy cáfolat is legyen: én imádok húst enni, húst eszek hússal, és nincs olyan érv a planétán, amitől ez változna.

 

5, Ollózás

Nagyon gyakran megkapom ezt a kérdést, hogy tényleg szoktunk-e ollózni. Én személy szerint mindig úgy gondoltam, hogy ez csak ilyen urban legend, ami a pornóban marha jól néz ki, és jellemzően férfiak maszturbálnak rá, nem nők, merthogy engem pl ez biztos nem tudna felizgatni – de nyilván ez csak az én véleményem, ezért megkérdeztem pár leszbikus párt.

Ééééés, azt kell mondjam, hogy a megkérdezett minta alapján igazam van, nem jellemző.

Volt egyébként olyan pár, aki kipróbálta, majd néhány perc szenvedés után inkább feladták, mert, hogy úgy fizikailag nem jött össze a dolog.

Nem tudom, ha olvasod ezt, és szeretsz ollózni, cáfolj meg bátran, tényleg kíváncsi vagyok rá.

De részemről ez csak pornós elem.

 

6, A leszbikusok utálják a férfiakat

Oké, valószínűleg nem én vagyok a legjobb példa, hogy megválaszoljam ezt, mivel nagyon sokáig heteroként éltem, sok kapcsolatom (főleg rövidebb, vagy egyéjszakás) volt férfiakkal, de azt hiszem nem tévedek, ha azt mondom, hogy ez így nem igaz.

Ma már nem szeretnék férfiakkal semmit csinálni, mert rájöttem, hogy nem ez az, amit szeretnék, ettől függetlenül semmi bajom a férfiakkal.

Vannak férfi barátaim, ismerőseim, akiket nagyon szeretek.

Amit viszont nem szeretek, az az emberi butaság, a kicsinyesség, az előítéletesség, a kétszínűség, vagy akár a rosszindulat. Ez pedig, higgyétek el nekem, nőben is bőőőőőőőőven előfordul. (Sőt…)

7, Egy leszbikus párkapcsolatban, az egyik nő átveszi a férfi szerepét

Én nem vagyok egy kifejezetten nőies nő, de maszkulinnak sem mondanám magam.

Ismerek olyan leszbikus párokat, akik mindketten nagyon csajosak, és tök jól megvannak, illetve ismerek olyan leszbikus párt is, akik szerintem reggelente egy szkanderrel indítanak.

És? Van baj bármelyikkel is?

Miért kellene „férfi” a kapcsolatba? Mi is a férfi dolga a kapcsolatban?

Oké, mondani fogod most, hogy gyereknemzés, de ha valaha jártál biológia órán, akkor láthatod, hogy ez esetünkben nem szempont.

Tehát akkor mi a férfi szerepe? Ő kezdeményez több szexet? Dehogyis.

Ő fizeti a villanyszámlát? Nem bánná az ember, de nem.

Beül a kanapé elé este egy sörrel, és várja, hogy kiszolgáld? Ez megint csak olyan általánosítás, amit már párszor említettem ebben a listában.

Szóval, az a férfi szerepe a kapcsolatban, ami abban a kapcsolatban mindkét félnek kényelmes, és kielégítő.

Ismerek olyan hetero párt, ahol kizárólag a pasi főz, mert nagyon szeret főzni, a lány meg tök fogalmatlan hozzá. És? Akkor ők most rosszul csinálják a szerepeket?

Nem, nekik ez így tökéletes.

Ugyanez a felállás egy leszbikus párkapcsolatban is, úgy fognak kialakulni a szerepek, és a feladatok, ahogy ez a két fél számára jó.

De ettől még abban a kapcsolatban két NŐ van.

 

8, A leszbikusok egy hét után össze akarnak költözni

Ez volt talán az egyik leggyakrabban hallott tévhit, és bár hallottam ilyen leszbikus párról, én ezt megint csak általánosításnak tartom.

Talán nőként érzelmesebben állunk a kapcsolatainkhoz (bár én elég nagy érzelmi analfabéta tudok lenni, de ja, attól még értem a logikát), de ettől még aggyal rendelkező felnőtt emberek vagyunk, és nem költözünk össze minden szembe jövő csajjal, csak azért, mert ránk villantott egy mosolyt.

 

9, Leszbikusnak (meg általában melegnek lenni) választás kérdése

Nem, nem az, és szerencsére egyre több helyen bizonyítják is ezt.

Ismerek olyan melegeket, akik nagyon könnyen feldolgozták, hogy melegek, én nem voltam ilyen, így hát hidd el, ha választhattam volna akkor, akkor nem ezt választom. – És ma már mennyire örülök, hogy nem választhattam! :)

 

10, Egy leszbikus lányon látszik, hogy leszbikus

Mondjuk az én "melegradarom" egyébként is borzalmas, de ez így önmagában nem igaz. Persze, vannak nagyon férfiasan öltöző meleg lányok, akikről húsz méterről megmondom, hogy melegek, de nem csak ebből áll a dolog.

Vannak például olyan meleg lányok, mint én, akik az arany középúton állnak: viszonylag nőiesen öltözöm (mondjuk koktélruhában, meg szoknyában nem nagyon fog senki látni), de azért nem vagyok annyira hú de nőies.

És igen, vannak olyan leszbikus nők, akikről meg mernék esküdni, hogy nem azok, és akkor hoppá, de.

 

+1, Lányoknak lányokkal könnyebb párkapcsolatban lennie, hiszen mégiscsak lányok vagyunk.

Jajj, de nagyon nem igaz.

Soha nem szeretnék már visszatérni a férfiakhoz, de ha egy valamit visszasírok, az az egyszerűség, és ezt nem negatív felhanggal mondom: ha a férfi páromnak valami gondja volt, nemes egyszerűséggel megmondta, és ez olyasmi, amire nagyon sok nő nem képes.

Mi nők sokkal érzelmesebben vagyunk, és szeretünk túlbonyolítani dolgokat.

Sok nő játszmázik, amit gyűlölök.

És akkor képzelj el két mindent túlbonyolító, túlgondoló nőt egy párkapcsolatban…. hát, nem szeretnék légy lenni a falon :) 

 

Ha kiegészítenéd a listát, a komment szekcióban bátran tedd meg :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://igenalanyokatszeretem.blog.hu/api/trackback/id/tr4814082379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.01. 09:23:31

Pedig tény: a legtöbb leszbi csúnya, s megkeseredett ember.

Betegségük miatt ez érthető is.

Jakab.gipsz 2018.07.01. 10:04:54

T. igenalanyokatszeretem !

Én is a nőket szeretem, tehát csak egy konkurensed vagyok, ezért észrevételeimet, csak megszívlelni tudod, amellyel a tárgyilagosságodat, meg kérdőjelezem.

taffer 2018.07.01. 10:18:02

Ez a birka hogy csinálja, hogy elsőként cuppan rá minden homo témára még úgy is, hogy vadiúj a blog?

On: Gratulálok az íráshoz, és ha megengeded, még pár kérdés, ami az én fejemben fordult meg: (hetero férfi)

- Ha nem vetetted meg eleinte zsigerből a férfiakat, mennyire mondanád magadat biszexnek (mondjuk százalékosan)? Meg a párodat, illetve az általad ismert leszbikusokat?

- Ha majd szeretnétek gyereket, hogy oldanátok meg? Mesterséges úton, örökbefogadással, vagy egy férfi bevonásával? Hogy látják ezt más párok?

2018.07.01. 10:30:28

@maxval balcán bircaman: ezt a bulgár, birkákat kefélő buzi tudja csak igazán. :D (to poszter: ne törődj vele, ez csak egy elmebeteg, hazátlan troll)

vakablak 2018.07.01. 10:32:54

Az előítélet kb. az, hogy ha egy nevesített csoportban valamely tulajdonság _gyakrabban_ van meg, mint a teljes népességben, akkor az eltérés mértékéről egy logaritmikus skálán alkotunk véleményt: azaz viszonylag kis input (=az eltérés mértéke) hamar nagy outputot (=véleményváltozást) generál. Lehetne azon lamentálni, hogy miért van ez így és jól van-e ez így, csak hát ez egy emberi tulajdonság, egyszerűen így van. Ha gépek lennénk, akkor a véleményünk az adott csoportról az eltéréssel lineáris arányossággal változna, de mi, emberek, rendszerint túlzásokba esünk.

Ennek a szélsőségesen előítéletes változata az, hogy az adott tulajdonságot egyesek az adott csoport összes tagjára kivetítik, ami nyilván baromság. Így lesz minden cigányból tolvaj, minden menekültből megerőszakolós, robbantgatós terrorista, és minden leszbikus csúnya.

Ha a szélsőségességtől eltekintünk, akkor ez a fenti dolog elég jól elvezet a magyarázathoz, hogy miért viszonylag elterjedt vélemény, hogy a leszbikusok csúnyák. Szép ill. csúnya az, amit a közmegegyezés szépnek vagy csúnyának tart. Férfiszemmel _rendszerint_ a nőies nőket tartják szépnek, a férfias kinézetű nőket pedig csúnyának. Te magad is írod, hogy a leszbikusok között van egy ilyen csoport ("szkandererrel indítanak" ill. "vannak nagyon férfiasan öltöző meleg lányok"). Ezeket, pusztán ösztön-szinten, a férfiak adott esetben csúnyának látják, s ennek valószínűleg biológiai okai (is) vannak. Tehát van a leszbikusok csoportjának szépség-átlagában némi eltolódás a csúnyaként érzékeltek irányába, és itt belép a logaritmikus véleményalkotás, azaz a kismértékű eltolódás is nagymértékű véleményváltozást eredményez. A végeredmény egyesek fejében az az előítélet, hogy a leszbikusok zömmel csúnyák. Ez csak ennyit jelent.

2018.07.01. 10:33:20

Szerintem te bjszex vagy. A 2-es ponthoz: a celebjeid közül vajon hány divatleszbi van?

vakablak 2018.07.01. 10:40:16

"Sok nő játszmázik, amit gyűlölök."

Ha egyetlen legfontosabb viselkedésbeli tulajdonságra kellene szűkíteni a női nemet, akkor számomra ez volna az. Nagyon sok bajnak ez az okozója.

Chessterfield 2018.07.01. 10:43:42

Komoly pénzeket mertem volna tenni rá, hogy Birka Elvtárs lesz az első kommentelő.

Tényleg, miért nem lehet ilyenekre fogadni a Tippmixen? :D

Egyébként érdekes volt a cikk, még sok ilyet kérünk, hajrá Blogíró!

Egy témába vágó viccet még ideszúrok, remélem nem kapok ki érte:

- Te hogy látod a leszbikus kapcsolatokat?
- Full HD-ben...

masterpiece1 2018.07.01. 10:55:06

Engem igazán a szex része érdekelne. Ollózás nem, de akkor mi nálatok a szex?

Dread Naughty 2018.07.01. 11:06:07

Már bocs, de mekkora fasz érvelési hibák ezek már?
Attól, hogy fel tudtál sorolni 3 szép leszbit, még igenis lehetséges, hogy a leszbik általában rondák, csúnyák, taszítóak.
Ennyi erővel, mivel van egy ffi ismerősöm, aki pénisz nélkül született, elmondható, hogy nem igaz, hogy a férfiaknak fasza van, nemde?

Persze, vannak leszbik, akik csinosak, nőiesek(femme?), de a többségük igenis taszító egy férfi számára, így nyugodtan lehet általánosítani, ahogy az is kijelenthető, hogy a férfiaknak fasza van(a potenciális baleseteket és genetikai hibákat figyelembe véve is).

Hasonló a helyzet a férfigyűlölettel és a feminizmussal is.
Csak azért, mert magadról elmondhatod, hogy egyik sem jellemző rád, igenis kurva precízen lehet tipizálni.
Akiket én ismerek leszbik, azokra mind, az összesre igaz, hogy férfigyűlölők és feministák.

A többi pontot én is hülyeségnek tartom. A kaja, az ollózás, stb. marhaságok.
Ellenben van egy érdekes pont, a választás kérdése.
Homokosnak lenni szerintem sem választás kérdése, ám van egy új motívum, ami az Államokból kezdett el terjedni, amit political lesbianism-nek hívnak.
Azt hirdeti, hogy a férfi az ellenség(who saw this coming?) és az ellenséggel lefeküdni árulás, ezért egymás ölében keressék a boldogságot az igazán hithű feministák.
Nem hiszem, hogy mifelénk ez gyökeret verne, de azért tény, hogy az Államokban feltűnően sok kiöregedett színésznő comingoutol hozzá hasonlatosan lehasznált, elhízott, ösztrogénsivatagokkal az oldalukon.
A magyar klimaxolódott nők csendben szenvednek, de eszük ágában se lenne megbuzulni.
Hülyén is venné ki magát a faluban, a kocsmában se tudnák mire vélni az egyszeri piások(pl Most akkor megütni szabad? Vagy már kötelező is?)

vakablak 2018.07.01. 11:28:36

@Dread Naughty: ahogy így utánaolvastam, nagyjából azt értettem meg, hogy a politikai leszbianizmus még a radikális feminizmuson belül is csak egy peremjelenség lehet, magyarán néhány elvadult feminista teorétikus előállt egy ilyen szélsőséges ötlettel, amit aztán a feministáknak ill. leszbikusoknak legfeljebb egy törpe minoritása követ. Felesleges felnagyítani.

Szarazinda 2018.07.01. 12:40:24

Jakab.gipsz: "Én is a nőket szeretem, tehát csak egy konkurensed vagyok,"

Hát, amennyiben te meleg nő vagy (leszbikus ugyebár), akkor ez igaz. De csak akkor.

PomberMaci 2018.07.01. 12:46:21

Márpedig a leszbikus csajok nagy részén látszik, hogy az. És az a helyzet, hogy nem lesznek tőle szebbek.

Nyers Fa 2018.07.01. 13:01:41

@Dread Naughty: egy hetero nőnek fontos, hogy tetszen a férfiaknak, egy leszbikus nőnek nem. Nem csúnyábbak ők mint a többi nő, csak azokat a külsőségeket -amitől kivánatosak és vonzóak lesznek egy férfi szemében- elhagyják.

depi vol.2 2018.07.01. 13:11:46

Kate McKinnon, Ellen Page, Sarah Paulson.

Férfiként azt tudom mondani,(persze szubjektíve) hogy ezen nőket se szépnek, de még csak csinosnak sem mondanám, sőt, Sarah Paulson-tól kiráz a hideg.
Nem győztél meg, sajnálom, de ez valószínűleg nem is volt cél :-D

kalapácstollú 2018.07.01. 13:46:47

A "női szépség" társadalmi-evolúciós termék. A férfinak szól. Mert a külső a férfi számára nagyobb súllyal esik a latba, mint a nőnél.A nő értékrendje kicsit más, nála kevésbé fontos a külsőség. Ebből következik az is, ha egy nő más "piacon" jelenik meg, azaz nem a férfinak, hanem egy másik nőnek akar tetszeni, akkor más értékeket domborít inkább ki. Ergo: a hagyományos értelemben nem kell szépnek lennie. A legtöbb leszbikus ezért - férfiszemmel nézve! - nem is szép.
Ha mégis szép (a poszt-toló szavával élve: gyönyörű) meleg nővel találkozunk, akkor jó eséllyel biszexuális és/vagy divatleszbi hölggyel van dolgunk. Kivételek nyilván vannak, mint minden alól (tehát az alól is, hogy kivételek mindig vannak :D ).

Szarazinda 2018.07.01. 14:03:06

PomberMaci: honnan tudod?

komisz_kölök 2018.07.01. 14:30:29

@maxval balcán bircaman: hogy erted, hogy csunyak? Mar a többi bulgar nöhöz kepest? Na, az durva lehet. Nagyobb a bajszuk, mint a hetero csajoknak?

Amugy hol talakozol velük? Gondolom, nalatok lennt mucsajban nem setalgatnak kezenfogva az utcan. Vagy vegre elfogadtad a dolgot, es lejarsz a bärba? Sokan szoritottunk neked, hogy meg merd lepni, mindenkinek könyebb lesz igy az elet...

enipeni 2018.07.01. 14:39:55

a szepsegrol: altalaban az emberek olyan eloiteletesek hogy nem is feltetelezik hogy egy szep no leszbikus lehet hacsak nem comingoutol (azt meg persze nem teszi minden elethelyzetben). ugyhogy kb csak a ferfiasakat tudod beazonositani. igy azt hiszed mind ilyen. bezarul a kor.
en is azt hittem mind ferfiasak de ugy alakult hogy nehany baratnomrol kiderult hogy leszbikusok es altaluk megismerkedtem tobbel, es kb akkora a kinezeti szoras mint minden mas populacioban.

Thomas Dantes 2018.07.01. 14:42:45

Mennyi sok fogyatékos genetikai hulladék ír ide...

csúnyák mert betegség...

igenis rondák...

igenis mind félrfigyűlölő...

bnlablabla. Azért kiveritek a leszbi pornóra mi? Naná...keresztény nemzethy értékrend.

Amúgy csak mondom, a nemzethy hazaffy oldal fő büszkesége: Tormay Cécile is leszbikus volt.

Annyit röhögtem anno a nemtethy hazaffy oldalon, egyik nap teli szájjal szidták a melegeket, másnap meg azon ríttak, hogy miért nem tananyag Tormay...aki nemzethy hazaffy költőnő volt...és radikális jobboldali, És leszbikus.
De az utóbbi tulajdonsága feledésbe merült...a konzervatív nő, aki olyan szervezetet alapított ami a magyar nők konzervatív keresztény szellemiségéről szólt...egy nővel élt együtt.

A keresztényi hit, és konzervatív erkölcs jegyében

Na ennyit erről...meg rólatok, kétszínű nyomoroncok.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.01. 14:58:35

@komisz_kölök:

Sokféle leszbi van, de 90+ %-uk csúnya. Eleve eltorzítja őket betegségük.

allesmogelijk 2018.07.01. 15:18:56

@Nyers Fa, igazad lehet, hogy egy hagyományos nő a férfiaknak akar tetszeni. A leszbikus viszont nem attól más, hogy nem a férfiaknak akar tetszeni. Része ennek pl. az is, hogy a nőknek akar tetszeni. Ennek következménye az is, hogy kalapácstollú levezetése is jól hangzik. De hogy a leszbik betegek lennének??? Ahogy a rengeteg homokos srác is beteg? Akik mégis elég gyakran kifejezetten jóképűek, amennyire látni engedik. Szóval ez shit.

Az pedig, hogy a leszbi lányok nem szépek.... és ezzel az előbbi levezetéseknek is esetleg ellent fogok mondani. Ismertem a fiam első, igen komoly barátnőjét még gimista koruktól. A lány nagyon csinos volt, évekig jártak együtt. Aztán érettségi után valamikor lehetett, hogy mégis úgy döntött, hogy ő egy közös ismerősükkel, egy másik lánnyal akar együtt élni. Tehát arról a szintén elég jól kinéző lányról is kiderült, hogy leszbikus.

Utóbbival nem, de a barátnőjével a fiam még egy ideig jó barátságban volt. Ma már nem téma, van a fiamnak egy sokkal kevésbé csinos (de legalább annyira okos) barátnője, de hogy az első ne lett volna szép lány.... Baromságokat írnak itt egyesek. És az egész téma egy felfújt dolog sokak számára. Ettől persze, vagy pont ezért, a témát érdemes kibeszélni. Nekem tetszett a cikk.

enipeni 2018.07.01. 15:42:28

birka, hany leszbikust ismersz szemelyesen?

Im just here for the comments 2018.07.01. 15:44:05

off: má' megin' egy meleg blog, ahol birka kedvére gyalázhat mindenkit és senki nem törli a kommentjeit... mehet le a vécén ez is.

on: ilyen hülyeségeket csak az igazi prolik gondolnak igaznak, akiket a kivesézéssel nem fogsz tudni meggyőzni az ellenkezőjéről, aki meggyőzhető, az meg eleve nem hisz el ilyen baromságokat.

kalapácstollú 2018.07.01. 15:46:11

@Thomas Dantes

Ennyire gyűlölködő, előítéletes hozzászólást ritkán olvasni.
Szerencsére.

De komolyan, minek ide egy ilyen komment? Ki fog komolyan venni így, akár csak egy kicsit is?

Dread Naughty 2018.07.01. 16:40:35

@Nyers Fa:

Természetesen így van, peremjelenség, de nem is ezért hoztam szóba, mert tipikusnak vélem, csak reagáltam arra a felvetésre, miszerint a homokosság választás kérdése-e.
A válasz az, hogy nem, de a jelek szerint lehet az ember annyira dühös, rettegő femináci, hogy aztán mégis...

Viszont a külsőt illetően szerintem hatalmasat tévedsz. No nem abban, hogy akarnak-e a férfiaknak tetszeni, hanem abban, hogy ezen tényezőt leszámítva ugyanolyan szépek lennének, mint az átlag nő.
Elég sok leszbit ismertem egy időben az akkori melóm miatt és hidd el, sokkal több köztük az elhízott, a férfias, a szőrös, az aránytalan, a gnóm, torz, aszimmetrikus,stb. Ez nem csak az igényesség, női szépséget kidomborító öltözködés, smink kérdése, mert tény, hogy ezekben is teljesen a másik irányba pedáloznak, de ha veszel 10 meztelen nőt, aminek fele leszbi, másik fele hetero, garantálom, hogy a hetero nőket fogják szebbnek találni a leszbik, a heterok és a férfiak is.
Szerintem ennek oka az ösztrogén mennyisége, ami kimutathatóan alacsonyabb a leszbikben(kivétel talán a heteronak készült nők azon csoportja, akik valami erőszakos, trauma hatására kezdtek saját kapura játszani), márpedig az ösztrogént nevezik szépség-hormonnak is.
Ez teszi a nőket nőiessé, ennek szintjével arányos a nők kívánatossága(szopós száj, szép bőr, kerek melle, karcsú derék, széles csípő, finom illat.
Sőt, nem tudom, hogy megfigyelte-e más is, de egy szépnek mondott nő pinája is sokkal finomabb ízű, illatú, mint egy átlagos nőé. Szinte biztos, hogy a feromonok miatt, nem pedig azért, mert "eleve eldőlt, hogy tetszik a nő".

malay 2018.07.01. 17:03:35

Te Birca, te annyira birka vagy. Kezdetben még szórakoztam is a hülyeségeiden, ma már bevallom bosszant. Biztosan ez lehet a célod az ostobábnál ostobább megjegyzéseiddel, de nálam ez nem jön be. Ezentúl szimplán átugorlak majd.

morph on deer 2018.07.01. 17:17:39

@maxval balcán bircaman:
“Eleve eltorzítja őket betegségük”

Szerintem azonnal hagyd abba amit szedsz és keress másik orvost!
Komolyan, Birca!
Kell egy másik orvos, mert ez félrekezel!

(Mert így még téged is eltorzít majd a betegség, és a végén még leszbikusnak nézed magad..)

Kizárt, hogy csak úgy magadtól lennél ennyire sötét, mert akkor már rég te lennél a honvédelmi államtitkár!

eßemfaßom meg áll 2018.07.01. 17:59:09

@Nyers Fa
2018.07.01. 13:01:41
"egy hetero nőnek fontos, hogy tetszen a férfiaknak"

Egy hetero nőnek leginkább az a fontos, hogy tetszen a többi nőnek.

Punxsutawney Mormota 2018.07.01. 18:40:30

@maxval balcán bircaman Nincs semmi szépérzéked, mivel csak birkákat látsz a Vitosán. Rejszolni meg Putyin képére szoktál, amit kiváló szolgálataidért kaptál.

Dr.Démonmac1 2018.07.01. 19:30:04

A birka_memert simán ignorálni kell, keresztülnézni rajta, nem reagálni rá - általában az ilyen betegeknek az fáj a legjobban.
"
A témához: a természet dolgai lenne nem lehet küzdeni, csak elfogadni lehet.

enipeni 2018.07.01. 19:33:30

@Dread Naughty Na, megint egy onjelolt marha. egy kicsit nezz mar utana mielott ossze vissza irkalsz a *** izerol. a leszbikusok hormonszintje ugyanolyan mint az egyenes noke. Ezert ha puceran kivalasztod a leszbikusokat akkor nagyon tehetseges vagy, tehetsegesebb mint a blog szerzoje. megint csak abbol indulsz ki hogy a ferfias leszbikusokat felismered a nem ferfiasakat meg nem (sot lehet hogy olyan munkad volt ami ilyeneket vonzott).

neko1967 2018.07.01. 19:37:50

@maxval balcán bircaman:
Homoxeualitás betegség? Nem hiszem! De a gecit támogatni, elhinni neki minden betegséget? Az már betegség!

Dread Naughty 2018.07.01. 19:55:07

@enipeni:
Mert te aztán kurvára mindent jobban tudsz, ejnye!
1. A hormonszintek átlagosan igenis alacsonyabbak elsznek. Ez van, get over it.
2. A pucér kiválasztásos sztorit félreértetted. Ha veszel 10 random meztelen nőt, amiből 5 leszbi, 5 hetero, majd szépen sorba rendezed őket külső szerint, garantálom neked, hogy bárki is rakja össze a sorrendet, a leszbik igen komoly arányban fogják a mezőny második felét gazdagítani.
Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz olyan, hogy épp egy leszbi lesz a top vagy egy hetero a bottom, de nagy százalékokban ez történne.
3. A munkám akkoriban, hogy is mondjam, bizonyos leszbikus csoportok rendezvényeihez kötődött. Sokat ismertem meg közülük és tapasztalatból mondom, hogy igenis rondábbak az átlag nőnél(ugyanabból a korosztályból).
4. Nem mondtam sehol sem, hogy felismerem a leszbikusokat, vagy akár a homokos férfiakat.
5. Nem teljesen értem, hogy a mi a bajod a pina ízének említésével? Én nem írhatom meg erről a véleményemet? Esetleg tárgyi tévedésre hívnád fel kedvesen a figyelmemet?

HBKF 2018.07.01. 19:55:36

Birka te egy nagyon ostoba buta valaki vagy!

Treff Bubi 2018.07.01. 19:59:42

Ökölszabály, höhöhö.

Treff Bubi 2018.07.01. 20:04:17

Szerintem a dyke nők egy része direkt rájátszik a külsőségekre. Nyilván egy leszbi kapcsolatban ugyanúgy megvan a határozottabb és a "gyengébb" fél, mint egy heteróban, de az ismerős lánypárok tagjairól nem mondanám meg, milyen pályán játszanak. A nagyon rövid hajú, nagyon bő ruhában pasiskodó leszbikus ugyanolyan sztereotípia, mint az állandóan a haját igazgató "Oli úr" a homo férfiak között.

neko1967 2018.07.01. 20:05:55

@maxval balcán bircaman:
Milyen politikai nézet? Nektek olyan nincs, és nem is tudjátok mi az! A geci szélsőlibelárisból lett szélsőfasiszta!

Jakab.gipsz 2018.07.01. 20:13:44

T. igenalanyokatszeretem ! Unalmas ez a meleg téma.

Egy biztos, ma amikor a fiataljaink pár választása, a kölcsönös vonzalmon alapul, egyetlen egy pár sem vág bele egy házasságba úgy, hogy "egy meleg vagy leszbikus gyereket szeretnének csinálni",

Mindenki egészséges gyereket szeretne. Aztán kinek hogy sikerül.

A melegek és a leszbikusok, gyerekekkel ne kísérletezzenek.

Mindenkinek meg van a maga keresztje, cipelje.

Vegyétek észre, ez a nagy társadalmi integrálósdi, amit a libsi értelmiség szorgalmaz, egy totális kasztrendszerhez vezet.

gyéef 2018.07.01. 20:35:36

Csatlakozom masterpiece1-hez, engem is a szex része érdekelne. Nincs ollózás, ez oké, de mi az ami van? Használtok műdákót, vagy csak kézzel meg szájjal... ? Erről írhatnál jó részletesen, más értelmét az ilyen (n+1). buziblognak nem sok értelmét látom.

Dread Naughty 2018.07.01. 20:47:39

@gyéef:
Amit én tudok, hogy rendre kinyalják egymást, ez mindig megvan, de a műfasz dologban lehetnek gondok, ugyanis bizonyos leszbikusok nem veszik jó néven azt, ha a partnerük valamiképp pénisz-hiányra panaszkodik és nem elég számára, amit ő tud nyújtani.
Az ollózásban igazat szól a poszter, az csak városi legenda.
Az anális szex pedig teljesen egyedi, hogy mennyire van jelen az életükben.

Engem inkább az érdekelne, hogy vajon ők egymásnak is képesek eljátszani az orgazmust vagy sem?

neko1967 2018.07.01. 21:57:07

@maxval balcán bircaman:
Te már egy vágásra érett, buta birka vagy!

Jóakaró 2018.07.01. 22:54:24

Nem világos, hogy miért lesz egy nő leszbikus?
Genetika?Valamilyen rossz élmény egy férfival pl nemi erőszak?

whatisevenworse 2018.07.01. 23:39:06

Hát kb ennyit lehet tudni ki miért lesz meleg. Genetika vagy rossz élmény vagy mind2 vagy egyik sem. Ez olyan kérdés amire Vágó István is csak 5 doboz cigi szimultán elszívása után tudna választ adni.

szepipiktor 2018.07.01. 23:48:07

Egy problémám van az írással, az hogy NEM ÉRDEKEL!
Csak azért írok baba, mert Ti úgy gondoljátok, hogy a saját hobitokat mindenkinek az arcába kell mondani.
Én sem írom meg neked, hogyan, kivel és miért szexelek, azt sem tartom másra tartozónak, hogy mit eszem-iszom.
A másság ma propaganda, Ti valójában fontosnak érzitek világgá kiabálni a magánügyeiteket.
Ti, a feministák, aktivisták, gendermozgalmátok mindenki ellenségnek tartotok, aki nem üvölti veletek a számotokra fontos dolgokat.
Elfogadni, támogatni is lehet halkan!
A provokáció a baj, az ami bssza a döntő többség csőrét.
Egyszerűne nem érdekel, hogy Te ki vagy, mit szeretsz, hogyan szexelsz.
Érted!?
Szerintem nem, mert te BÜSZKE vagy és a büszkeséged generálta ez az egyébként bugyuta baromságoktól hemzsegő írást is, én a büdös életbenm nem tapasztaltam lesznikusoknál azokat, amit Te itt "tévedésnek" összehordtál.
Tudod Te, hogy a környezetemben hány hetero lány, családanya vega? És hánt büszke nő? Nem feminista, hanem NŐ!!!
Szóval a "tévhit" neked egy kamuindok a büszkeségedre, megragadod az alkalmat hogy hirdetsd a magánügyedet.

cardiobascuralis 2 2018.07.02. 00:53:29

Mi van, te agyatlan buzi picsa, még mindig csak törlésre meg tiltogatásra telik, a büdös kurva édesanyádat?

Írni tanulnál meg inkább. Vagy ahhoz a buziagy kevés?

Jadeite 2018.07.02. 02:20:06

szepipiktor: ha nem érdekelne, akkor nem rinyálnál itt. Mellesleg miért kéne a "hobitokat" bárki arcába is nyomni? Még csak el sem akarom képzelni, ahogy Frodot... Nah mind1. Tudod mi kell neked, te frusztrált kis szerencsétlen? Keress 1 derék pasit magadnak, attól majd lenyugszol.

Jadeite 2018.07.02. 02:21:48

@cardiobascuralis 2: na látod, ezért ciki, ha apád és anyád tesók voltak.

láplidérc 2018.07.02. 04:48:34

@maxval balcán bircaman: téged a mikropéniszed torzít el, meg a beteg agyad

hullajelölt88 (törölt) 2018.07.02. 08:28:24

@szepipiktor: most őszintén, ki kötelez rá, hogy elolvasd? A kínai szemetet reklámozó spam blogok miért nem zavarnak?

hullajelölt88 (törölt) 2018.07.02. 08:30:34

@cardiobascuralis 2: tudod szépségem, hogy a párttársaid hivatalosan gyűlölik a magadfajta buzikat? Mert te homokos vagy, az látszik a mocskaidból... hogy ezt hogy tudod összehozni a náci nézeteiddel... :D

tmm 2018.07.02. 08:32:33

Mivel az eredeti poszt elég kultúráltan írt olyan dolgokról, amik eléggé idegesítik a szerzőt, és a mocskolódás csak a kommenteknél jelent meg, azt hiszem, illik nekem is kultőráltan kommentelni, mégpedig ezúttal az előrítéletesek védelmében.
Egy példa. Minden kerékpáros átmegy a piroson. EZ nem igaz. Sokan átmennek, és mivel az ember csak azokat veszi észre, akik átmennek, ezért a megfigyelőben teljesen jogosan alakul ki az a kép, hogy a biciklisek átmennek a piroson. Ezt mintavételi torzításnak hívjuk, és semmi köze valamiféle eredendő bicikligyűlölő gonoszságnak. Ugyanígy van a leszbikusokkal is. Akikről eddig számomra kiderült, hogy leszbikus, semmiképpen sem mondanám szépnek.
Aztán lássuk a viselkedést. Ha valaki hasonlóan viselkedik hozzám, azt gondolom, hogy hasonlóan gondolkozik is. Nem gondolom, hogy minden vega leszbi, és azt sem, hogy minden leszbi vega. De, ha az étkezési szokásai hasonlóak az enyémhez, akkor befogadom, és valószínűleg sosem fog nekem feltűnni, hogy leszbi. Ha vega, akkor ezzel már külön csoportba tartozunk, ezért jobban oda fogok rá figyelni, és ha leszbikus, biztosan ki fog derülni. Sőt, szerintem a pasasok sem mind melegek, akik vegák. Vszont, ha figyelembe vesszük, hogy a vegák nagyobb mennyiségben fogyasztanak növényeket, és ezek, mint az számos tanulmány, statisztika és tapasztalat megerősíti, sok xenoösztrogént (javítsatok ki, ha rosszul írtam) tartalmaz, ami felboríthatja a hormonháztartást, és laikusként nincs okunk feltételezni, hogy ez nem járul hozzá a homoszexualitás kialakulásához.
Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem minden előítélet fakad gonoszságból, többnyire kiváltó okai vannak.
Kivétel, ha valaki arról kérdez, hogy szoktatok-e ollózni, azt nyugodtan vágd pofon, az perverz.

branna 2018.07.02. 09:14:08

T. igenalanyokatszeretem!

Most találtam csak rá a blogodra, de már most nagyon tetszik, hogy ennyi erőt fektettél abba, hogy összeszedj néhányat az idegesítő tévhitek közül, amikkel nap, mint nap szembesültök.Ű
A kommentelők közül meg most szólnék ahhoz a néhány "úrhoz", akik betegségnek, stb. tartják a leszbikusságot: Nem, a leszbikusság NEM betegség, ahogy az biszexualitás, a pánszexualitás, az aszexualitás és a többi sem az! Ezeket mind onnan tudom, hogy ÉN sem vagyok beteg, pedig páran azt hitték már, amikor elmondtam, hogy nem vonzódom senkihez. (Nem, NEM kérek kioktatást, hogy biztos csak elment a kedvem a szextől, vagy trauma ért, vagy csak nem találtam meg még a megfelelőt.)
Tehát Hölgyek/Urak, legyenek szívesek nem másra erőltetni a maguk heteroszexualitását és nem megbélyegezni mindenkit, aki nem az!
Köszönöm.

Most, hogy kiírtam magamból a "kedves" homofób/értetlenkedő Uraknak mindent, amit szerettem volna, ismét hozzád fordulok, kedves Blogger.
Rengeteg dolgot olvastam a coming out-os bejegyzésedben, ami már most segített, hogy elfogadhassam önmagam, és ezt szeretném megköszönni. Biztosíthatlak, hogy bennem egy állandó olvasóra tettél szert. :D
További szép napot!

branna 2018.07.02. 09:20:12

@cardiobascuralis 2: Látom bogaram, szerinted a blog írója nem tud írni, meg hasonlók. Nos én egy dolgot vettem észre: ő tud kulturáltan fogalmazni, míg te a legkevésbé sem. Lehet, hogy ő az "abnormális, buzi, stb", de az írásod alapján téged tanácsoltak el az általános iskolából, mihelyst megtanultátok az abc-t, így én a helyedben, a magam alpári stílusával nem próbálnék senkit kioktatni, mert csak magamat becsmérlem.
Puszi

gabcigirl 2018.07.02. 10:01:16

Plusz tévhit: hogy sok alapjáraton perverz ember minimum emberjogi kötelességének érzi ezeket a degenerált dolgokat népszerűsíteni és társadalmi emberjogi minimumot képezni ebből.

Pedig a többség egyrészt nem gyűlölködik. De rengetegen nem akarnak úgy élni, hogy ezeket a dolgokat egy kalap alá helyezzék a normál szexualitással. Akkor se, ha a szerencsétlen RTL meg a hasonló szennytelepek maj' belehalnak a "sokszínűsdi" hájpolásába.

hullajelölt88 (törölt) 2018.07.02. 10:04:52

(miért nem működik vajon a "Válasz erre" link?)

@gabcigirl: a "többségre" te vagy a tökéletets példa. Méghogy nem gyűlölködik... hanem mi a lófaszt csinálsz, te nyomorult??

wolves84lb 2018.07.02. 10:25:38

Ezt a pár agyatlan (és jellemzően amúgy fideszes, bár az itt most lényegtelen) barmot miért nem lehet kitiltani? birca, gipszjakab, stb...

Tök normális poszt volt, erre jönnek, és szokás szerint telibeszarják. A pol.témájúaknál már megszoktam, de miért kell mindenhol őket olvasni?

kalandfereg 2018.07.02. 10:27:35

Megmondom én, mire utal, ha valaki azt mondja, a leszbi nők csőnyák. :)
Arra, hogy az illető oly kis egyszerűcske, hogy a világ és ezen belül kiemelten a szexualitás témájában a pornóra támaszkodik egyéb valós forrás, pl. valós nők híján. :)))
Jelzem, hogy a való életben a nőknek (orientációtól függetlenül) csak egy kisebb hányada szép és azok is csak az életük kisebb %-ában.
Tehát ha valaki leszbi, ugyanilyen %-ban nem szép.
És itt jön be, hogy valaki valós élettapasztalattal veti ezt az infót össze, vagy egy leszbipornó jelenik meg a lelki szemei előtt. :)))
Ugye, hogy ugye?

A játszmázás témához szeretnék még szólani.
Meg kell mondjam, én azt tapasztaltam, a férfiak is meglehetősen hajlamosak a játszmázásra. Nincs statisztikám, de azért én nem sajátítanám ki a játszmázást a nőknek...

bölcsbagoly 2018.07.02. 10:44:48

A homoszexualitáshoz hajlam kell és szocializálódás.
- a hajlam az emberek többségében megvan, de nem egyenlő mértékben, mivel ezt a nemi kromoszómák viszonya váltja ki. A nők XX ivari kromoszómapárt, a férfiak XY-t kapnak a megtermékenyitésnél, emiatt lesznek primér és szekundér nemi jellegeik. Csak hát tessék visszaemlékezni iskolai tanulmányaitokra s belőlük is Mendel borsó kisérleteire! Nos , a dominancia, recesszivitás és a szemidominancia nemcsak a borsóra érvényes, hanem az ivari kromoszómák génjeinél is.
Ha nem működnek rendesen, akkor az elvárt dominancia csökken s ez biszexuálitásként jelentkezik, aminek a heterótól a homóig számtalan átmenete van.
- a környezet/szocializálódás elsősorban a biszexualitásra hathat, ők azokat akiket a környezeti hatások ilyen vagy olyan irányban visznek, a heteróknál vagy homóknál csak extrém esetekben fordulhat elő. A befolyásoltság problémája a homo párok által örökbefogadott/felnevelt gyerekek esetében igen jelentős, ugyanis itt nyilvánvalóan erős az egyirányú befolyásolás lehetősége, ahogy azoknál a heteró családoknál is ahol hiányzik az egyik nemi minta (főleg az egyke fiúk női környezetbe való felnevelésekor, vagy erősen férfiellenes anyák lányainál).
Nem marad azonban nyom nélkül a fiatalkori tapasztalat vonzó/taszító hatása sem.
Ami a cikkíró "tízparancsolatát" illeti, nos nekem személyes tapasztalataim vannak az ellenkezőjükről:
- a szépség fogalma eleve eltérő a férfiak/nők esetében, de mindkettőnél nagymértékben egyedileg is különbözhet; általánosságban - ahogy írták! - mások a kritériumok a két nem esetében (régi mondás: a nők esetében elég ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél, egy Belmondó férfiasabb mint egy Alain Delon);
- nem mind vegán, de sokkal több köztük az ilyen, mint a hetero nők közt;
- legtöbb biszexuális valójában, s férfifóbia miatt leszbikus;
- a legtöbb vad feminista is; tessék megpróbálni konfliktusos témákról vitázni velük, ilyenkor előtör az egyébként esetleg rejtett feminizmus belőlük;
- az ollózás elterjedt szexuális póz, de csak vékonyabb testalkatúaknál érhet össze a két vénuszdomb s okozhat orgazmust;
stb, stb, stb.

bölcsbagoly 2018.07.02. 11:02:35

folyt.
- a nem divatleszbikusok is családi kapcsolatra, gyerekre vágynak legtöbbször, ezért előbb-utóbb felmerül az összeköltözés gondolata s a gyerekvállalás is (természetes úton férfi baráttól, mesterséges megtermékenyitéssel, örökbefogadással);
- ahogy a férfi homo pároknál is vannak passzív/aktív felállások, ugyanez érvényes a leszbikusoknál is, felcsatolható dildót inkább az aktívok használnak;
- biza, külsőleg (viselkedés, pózok, ruházkodás, hanghordozás, stb) is megnyilvánul a homo hovatartozás s jellemzően a nő szerepben levő fériaknál és a férfi szerepben levő leszbikusoknál. Őket nem nehéz felismerni. (klasszikus bajor Imre "Oli bácsija" ebben a műfajban, de a valóságban is Elton John, Kristóf vagy Roberta alűrjei félreérthetetlenek, mig Kulka, Mensáros, Antal Imre, stb. viselkedésén nem látszott meg a szexuális orientációjuk).
süti beállítások módosítása